Zaterdag 14 december van 10.30 tot 16.00 uur uur Is er Kerstmarkt in ‘t Schienvat, georganiseerd door de Kerstwerkgroep van ‘t Schienvat. Een gezellig opgezette markt met heel veel kramen op het gebied van beauty, deco, food en natuurlijk Kerst. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, kinderen kunnen een strippenkaart kopen voor deelname. De opbrengst gaat naar het Geert Vos Zwembad. Vanaf 15.45 uur gaat de Kerst Wandeltocht van start, initiatief van Theaterkoor Ericarré. In groepen wordt er gewandeld o.l.v. Een herder die een eigentijds Kerstverhaal vertelt. Onderweg zijn er diverse muzikale stops met hier en daar een winters hapje en drankje voor de gezelligheid of om even op te warmen.

Deelname Kerst Wandeltocht

Wil je meedoen? Mail dan voor 30 november de namen van de deelnemers naar kerstevent2019@gmail.com
Het is handig om ook de leeftijden aan te geven of in elk geval of er kinderen bij zijn jonger dan 12 jaar. Gaat er een buggy mee of is er een deelnemer bij die in een rolstoel zit maak dit dan kenbaar. Geef ook de gewenste starttijd aan. De eerste groep start om 15.45 uur, de laatste ongeveer om 18.30, er zit steeds 10 minuten tussen. Er zijn geen deelnamekosten aan verbonden maar een vrije gift is welkom.

Kerstwandeltocht 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door The Spot, de Koperbar, Haneberg Techniek en Coop Erica